PayPal Here POS recenzija

Očekujte robusno all-in-one rješenje za POS plaćanje

PayPal Here POS je rješenje za poslovne korisnike bez obzira kako oni nudili ili prodavali svoje usluge. Ovo znači da je PayPal Here izvrsno rješenje bilo da prodajete online, u vlastitoj trgovini ili osobno, nudite freelance usluge ili pak konzultantske usluge ili možda čak kombinaciju nekoliko navedenih djelatnosti.

PayPal se udružio sa POS dobavljačima te omogućio uparivanje njihovog čitača kartica sa prodajnim mjestom bilo ono statičko ili mobilno. Čim se pri spajanju ispravno konfigurira, možete koristiti sve vrste plaćanja, čipom, beskontaktno čak i Apple Pay i Google pay transakcije.

Izvor: PayPal

Cijena

Za mobilne čitače kartica PayPal trenutno uzima 2,7% po transakciji, dok su kreditne kartice koje nisu iz US dodatno terećene za 1,5% i /ili 2,5% troška konverzije valute.

Dobra stvar je što nema početnih troškova, nema ni mjesečnih naknada niti troška ukidanja. Sve se svodi na terećenje po transakciji. Ako je transakcija bila online, onda je za građane US naknada 2,9% od transakcije plus fiksna naknada ako sredstva koja primite dolaze sa PayPal računa.

Za sredstva koja dolaze izvan US, naknada je 4,4% od transakcije plus fiksna naknada vezana za valutu. Specifične naknade po zemljama možete vidjeti, na stranicama PayPala, na OVOM linku.

Ako imate fizičku prodavnicu onda novac koji dolazi sa PayPal računa iz US, transakcija će biti terećena naknadom od 2,7% od iznosa transakcije odnosno 4,2% ako transakcija nije iz US.

Moramo se osvrnuti da su u PayPalu malo zakomplicirali iznose sa naknadama, uvjereni smo da je to moglo puno jednostavnije.

Jednostavnost korištenja

Kao što smo već napisali, PayPal se pobrinuo da konfiguriranje i rad sa POS uređajem bude što jednostavniji. Nakon priključivanja uređaja, sve što trebate je zovnuti službu za korisnike ili posjetiti njihovu web stranicu i registrirati se za PayPal account, ako ga već nemate. I na samom kraju povezati POS uređaj sa vašim PayPal accountom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*