Instagram LIVE objave sada možemo gledati i na web-u

Instagram LIVE je postao jedan od najvećih platformi za osobno streamanje ali objave su bile vidljive samo na mobilnim uređajima, što zna biti zamorno ako gledamo neki duži stream. Na svu sreću, Instagram je sada dodao mogućnost gledanja sadržaja uživo i preko weba, tako da sada možete uživati u velikom ekranu dok gledate svoje omiljene zvijezde.

Instagram LIVE na mobilnim uređajima je do sada imao komentare u providnom prozoru koji se nalazio u dnu videa što bi ako gledate stream sa više od jedne osobe znalo iritirati jer jednostavno niste mogli upratiti sve komentare i istovremeno se usredotočiti na video.

Sada na web interfejsu, komentari su pozicionirani desno od videa, tako da je donji dio videa oslobođen i vidljiv. Što se tiče veličine streama, on i nije puno veći od onoga na mobilnim uređajima ali to i ne predstavlja problem jer samim pomicanjem komentara sa videa je velika stvar.

U zadnjih par dana Instagram je uveo dva noviteta, jedan je dostupnost DM na webu a drugi je Live stream na webu. Možemo li ih nazvati novitetima? Kada je u pitanju Instagram, možemo. Trebala im je samo pandemija COVID-19 da uvedu ove dvije, jednostavne, stvari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*