Instagram je omogućio da DM vidimo preko web-a – evo gdje ih možete pronaći

Instagram je prije par dana konačno omogućio da svoje DM vidimo preko weba. Do sada smo u poruke mogli samo ući preko mobilne aplikacije, a sada to možemo uraditi i preko bilo kojeg web preglednika. Zasto vam je trebalo ovako dugo @instagram?

Naime, Instagram je još u siječnju ove godine testirao prve skupine korisnika kojima je omogućena ova značajka i tada je najavljeno da će svi korisnici uskoro moću uživati u ovoj mogućnosti, pa evo, taj dan je konačno došao. Možda vam se čini da sa prevelikim oduševljenjem pričamo o „običnim porukama“, ali s obzirom da u posljednje vrijeme cijeli svijet ovisi o digitalnoj komunikaciji, ovo naizgled malo poboljšanje puno znači pogotovo onima kojima je posao vezan uz Instagram kao i influencerima.

Tako da, ako tražite DM u web pregledniku, nalazi vam se u gornjem desnom uglu.

Svejedno, Instagram ima još dosta posla, pa tako predstavljajući ovaj feature dočekala su ih brojna pitanja od koji se mogu izdvojiti dva najbitnija, prvo, da se konačno pomaknu sa mjesta i naprave aplikaciju za iPad i drugo, da omoguće gledanje livestream-a preko weba, a nama ostaje da čekamo…

UPDATE: Instagram LIVE objave sada možemo gledati i na web-u

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*